Treatments

Waar reguliere specialisten zich focussen op de wetenschap achter verschillende huidtypen, benadert een Holistic Beauty Therapist schoonheid op een holistische wijze. In mijn salon kijk ik naar de schoonheid van een vrouw in het geheel ('holos'). Niet alleen naar het huidtype of de huidproblemen. Daarvoor gebruik ik de holistische beauty methode en skincare van Colour & Spice.

Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in een gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijks leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van het lichaam: de huid. Je huid wordt vochtarm en is minder goed beschermd, met vroegtijdige huidveroudering en een laag energieniveau tot gevolg.


Colour & Spice ontwikkelde een 3-stappenprogramma op basis van natuurzuivere producten die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt. Of je nu een specifiek huidprobleem hebt of in meerdere aspecten van je leven even niet lekker in je vel zit.....door extra voeding te geven aan je grootste orgaan de huid beweeg je op een liefdevolle manier krachtig naar een oplossing. 

In deze treatments maken we meer ruimte voor jezelf, geven je energiepeil een oppepper en laten we je huid stralen als nooit te voren!


'Make yourself a priority'

 
E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn