Holistic Beauty Treatment Programma

Colour & Spice ontwikkelde tevens een 3-stappenprogramma op basis van natuurzuivere producten die de connectie tussen huid, lichaam en geest weer herstelt. Of je nu een specifiek huidprobleem hebt of in meerdere aspecten van je leven even niet lekker in je vel zit.....door extra voeding te geven aan je grootste orgaan de huid beweeg je op een liefdevolle manier krachtig naar een oplossing.


In dit programma maken we meer ruimte voor jezelf, geven je energiepeil een oppepper en laten we je huid stralen als nooit te voren!  

Stap 1: Beauty Detox

Zuiveren en herstellen

Beauty Detox betekent knopen doorhakken, loslaten wat je niet meer dient en meer ruimte creëren voor jezelf. Vanuit hier werken we toe naar een mooie en stevige basis. Je huid wordt gezuiverd en beschadigingen worden hersteld. Daarnaast vul ik tekorten in je huid aan: denk bijvoorbeeld aan de juiste voeding, het inbrengen van voldoende zuurstof en het aanvullen van je energiepeil. Het eindresultaat....... een stralende, frisse en jeugdige huid.
Stap 2: Rebalance

Opbouwen & vitaliseren

In deze holistische behandeling werken we verder aan het opbouwen en voeden van je huid, waardoor deze weer in balans is en blijft. We ondersteunen de natuurlijke werking van je huid en voegen de bouwstoffen toe die je huid nodig heeft. Met vitamines en mineralen werken we aan het neerzetten van een stevig fundament voor een mooie jonge huid. Tevens heb ik speciale aandacht aandacht voor de energiehuishouding. Vanuit deze fase kunnen we overgaan naar Verstevingen en Verbinden.
Stap 3: Upliften

Verstevigen en verbinden

Upliften draait om het verstevigen en verbinden van alles wat van nature in je aanwezig is. Door de combinatie van verschillende technieken komt alles samen in deze fase. Dit betekent een natuurlijk verstevigend effect en een natural glow.Duur en kosten het programma

Het totale programma duurt 6 maanden waarin je 6 treatments van 120 minuten ontvangt en advies en begeleiding gedurende de hele periode. Indien je het programma in een keer afneemt, bedragen de kosten €775,- in plaats van €810,-

E-mailen
Bellen
Info
LinkedIn